Logo Transparency -02

De 8 beste restaurants in Hurghada

Hurghada staat niet alleen bekend als populaire vakantiebestemming voor de fantastische duik- en snorkelexcursies en de woestijntours, maar je kunt er ook genieten van lekkere gerechten bij de verschillende authentieke restaurants. Maar waar kan je nou lekker eten en drinken in Hurghada? Door hieronder verder te lezen kom je niet alleen te weten hoeveel je gemiddeld betaalt aan consumptiekosten tijdens een vakantie in Hurghada maar tref je ook een handig lijstje met de 8 beste restaurants in Hurghada.

De leukste excursies in Hurghada zijn gemakkelijk en snel te boeken via Get Your Guide. Betrouwbaar en professioneel!

 

Kosten van consumptie in Hurghada

Hoeveel je betaalt voor je consumptie tijdens je vakantie in Hurghada is afhankelijk van waar je gaat eten en drinken. Ga je in een luxe restaurant genieten van een 3 gangen maaltijd, dan kan je ook hogere kosten verwachten. Ook betaal je meer bij de toeristische trekpleisters zoals bars, restaurants en cafés midden in de stad of bij de bekende attracties. Hieronder tref je een kostenplaatje waarbij je kunt nagaan wat de gemiddelde kosten zijn van consumptie tijdens een vakantie in Hurghada.

Consumptie Kosten
Maaltijd goedkoop Restaurant €3.50 – €5.50
Maaltijd mid-range Restaurant €13 – €24
Maaltijd luxueus Restaurant €30 – €65
Maaltijd fastfood restaurant €3.70 – €5.30
Burger €1.15 – €1.75
Koffie €1 – €1.40
Bier €1.20 – €3.30
Frisdrank €0.30 – €1
Water €0.20 – €0.60

De 8 beste restaurants in Hurghada

Er zijn in Hurghada verschillende restaurants waarbij je lekker kunt ontbijten, lunchen en dineren. Voor elk budget kan je wel wat vinden, of je nou een budget reiziger bent of een luxueuze levensgenieter. Hieronder volgt een lijstje met de 8 beste restaurants die haast onmisbaar zijn tijdens je vakantie in Hurghada.

  1. Moby Dick Restaurant

De Moby Dick Restaurant is één van de beste en bekendste restaurants in Hurghada waar je zeker langs moet. Dit restaurant zit aan de Sheraton Road tegenover het Regina Royal resort en is populair vanwege deinternationale, Europese, Egyptische, vegetarische, veganistische en glutenvrije gerechten. Bij Moby Dick kan je de welbekende kameel steak eten met pepersaus en aardappelen, de specialiteit van dit restaurant die volgens vele bezoekers heel lekker blijkt te zijn. Moby Dick serveert zowel lunch als diner en hanteert betaalbare prijzen. Ben je op vakantie in Hurghada? Dan kan je Moby Dick absoluut niet missen.

  • The Heaven Restaurant

Dit Europees restaurant zit aan de Hurghada Marina Boulevard en je kunt er eten met een prachtig uitzicht op de Rode Zee. Bij The Heaven Restaurant tref je de volgende gerechten: Mediterraan, Europees, vegetarisch, Aziatisch, seafood, veganistisch, halal en internationaal. De populairste gerechten die je hier kunt bestellen zijn steak, seafood, sushi en het kindermenu samengesteld speciaal voor de kleintjes. Je kunt er zowel lunchen of brunchen maar ook dineren en ze blijven tot laat open.

  • The Lodge Restaurant

Dit restaurant zit aan de Hurghada Marina met een prachtig uitzicht over de Marina en staat voornamelijk bekend om de Europese keuken, de seafood en vegetarische gerechten. De bekendste gerechten die je hier treft zijn de verrukkelijke steaks en de gegrilde vegetarische- en visgerechten. Bij The Lodge Restaurant kan je niet alleen terecht voor lunch en diner maar ook gedurende de late avonduren bij de volledig uitgeruste bar.

  • Upstairs Restaurant

Dit bekende restaurant in Hurghada biedt voornamelijk Europese en vegetarische gerechten. Je kunt hier zowel binnen als buiten zitten om te genieten van je maaltijd, en ze zijn open voor diner of een ‘late night snack’. Daarnaast kan je bij Upstairs Restaurant terecht bij de bar voor een gezellig drankje in de avond- en nachturen. Dit restaurant is ook ideaal om je speciale momenten te vieren, voor grote groepen of voor een businessafspraak.

  • Café Del Mar

Bij dit populaire restaurant tref je een relaxte atmosfeer, waarbij je zeker naartoe moet voor de lekkerste steaks en pizza’s in Hurghada. Café Del Mar biedt verschillende soorten keukens, voornamelijk Europees, Noors, Scandinavisch en Zweeds. Je kunt er zowel ontbijten, brunchen, lunchen als dineren. Tevens blijven ze tot laat open en kan je er terecht voor heerlijke desserts.

  • Grenada

Bij Old Sheraton Road tref je Grenada Restaurant, bekend om de Italiaanse en seafood gerechten die er geserveerd worden. Je kunt er ook terecht voor vegetarische, veganistische en halal opties. Bij Grenada Restaurant kan je niet alleen ontbijten, maar ook brunchen, lunchen en dineren of een drankje aan de bar doen. Ze blijven tot 4 uur in de nacht open.

  • Divino Restaurant, Wine & Bar

Bij Divino kan je terecht voor lunch, diner en overheerlijke desserts, voornamelijk uit de Mediterrane keuken. Dankzij de gezellige en ontspannen atmosfeer is dit een ideaal restaurant niet alleen voor koppels maar ook voor gezinnen, grote groepen, het organiseren van feestjes of bedrijfsafspraken.

  • Sofra Oriental Restaurant

Bij Sofra kan je genieten van de overheerlijke lokale keukengerechten, Libanese gerechten, Midden Oosterse gerechten, Mediterrane en vegetarische gerechten. Dit populair Libanees restaurant ligt gelegen nabij Magawish, in het Jaz Aquamarine Resort en heeft een ontspannen en gezellige atmosfeer met een unieke architectuur. Je kunt er terecht voor heerlijke diners en desserts, zowel met je partner als met de hele familie.

 

Het weer in Hurghada

Top 3 Resorts in Hurghada: