Logo Transparency -02

De beste kindvriendelijke hotels en resorts in Hurghada

De beste kindvriendelijke hotels en resorts in Hurghada

Hurghada is een kustplaats in Egypte waar het heerlijk vertoeven is met je gezin. Heb je kinderen dan wil je uiteraard wel naar een hotel of resort waar ze welkom zijn. Je let bij je keuze op een bepaald aantal zaken zoals een kinderclub, een zwembad waar kinderen veilig in kunnen verblijven maar ook zaken zoals de menukaart van het hotel. Kinderen zijn immers ‘gewoontedieren’ die maar moeilijk te overreden zijn om zich aan de traditionele Egyptische gerechten te wagen. Ook de aanwezigheid van gezinssuites in een hotel is een belangrijk punt. 

We maakten voor jou een lijst van de top 6 beste kindvriendelijke hotels en resorts in Hurghada, zodat jij met je hele gezin een onvergetelijke tijd beleeft op vakantie.

De absolute nummer één: het Aqua Jungle Park

Is jouw kind een echte waterrat en niet weg te slaan van het zwembad dan doe je er heel goed aan om naar het Aqua Jungle park te komen. Dit resort richt zich volledig op gezinnen met kinderen en dat merk je aan alles. Het hotel heeft maar liefst 35 glijbanen in het aqua park en er zijn een aantal zwembaden volledig ingericht voor kinderen. Je kan ze er naar hartenlust laten spelen zonder dat je er al teveel zorgen om hebt. Het hotel is ingericht als een resort. Je verblijft niet in een hotelkamer maar in een soort bungalow. Deze staan opgesteld rondom de zwembaden waardoor je met je kinderen in no time het water in kan. Het hotel heeft niet alleen een prachtig waterpark maar ook een kidsclub waar jouw kinderen door professioneel personeel worden vermaakt terwijl jij kan ontspannen in het water of langs het zwembad. Het hotel heeft meerdere restaurants die stuk voor stuk zijn ingericht op kinderen. Het gaat om restaurants met ieder een eigen kaart zodat je kan kiezen uit Oosters eten, Europese menu’s, mediterraan eten of de traditionele Egyptische kaart. Voor elk wat wils en dit hotel staat met recht op nummer 1.

Op nummer twee: Titanic Aqua Park Resort

Dit hotel richt zich eveneens grotendeels op gezinnen met kinderen. Er is een waterpark aanwezig wat behoorlijk groot is. Het gaat hier om een hotel met meer traditionele hotelkamers. Er zijn dus geen chalets of bungalows zoals bij nummer één. Het gaat om een hotel waar je moet aangeven dat je zicht op het zwembad wil hebben bij je reservering. Het aquapark heeft een groot aantal glijbanen en er is een speciaal kinderzwembad. Daarnaast is er ook in dit hotel een miniclub waar jouw kinderen met grote regelmaat worden vermaakt door goed geschoold personeel. Een mini disco voor het slapengaan, het voelt voor kinderen als optimaal vakantie gevoel. Ook is er een leuke speeltuin voor de kinderen waardoor jij kan genieten maar je kinderen ook.

Op nummer drie: Serenity Fun city resort

Zoek jij op vakantie meer dan alleen een waterpark en strand dan is dit het resort waar jij helemaal aan je trekken komt. Niet alleen is er een waterpark met een behoorlijk aantal zwembaden en een privé strand, er is ook een amusementspark aan het hotel verbonden. Waan je iedere dag op de kermis of in het attractiepark wanneer je naar dit hotel toe gaat. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen maar ook voor gezinnen met wat oudere kinderen en voor groepen jongeren die op vakantie gaan. Dit hotel is een zeer mooi gebouwd en enorm levendig geheel. Het heeft één hoofd restaurant en daarnaast zijn er 5 kleinere restaurants die ieder een andere menukaart hebben. Activiteiten zoals duiken, snorkelen en quad rijden zijn eveneens mogelijk bij dit hotel. Je deelt onder andere het strand met het zusterhotel Serenity Beach wat ervoor zorgt dat je alle faciliteiten van de beide hotels kan gebruiken.

De nummer vier: hotel Steigenberger Aqua Magic

Een hotel wat zich volledig richt op gezinnen met kleine kinderen en op gezinnen met tieners. Dit hotel heeft een aquapark met mooie glijbanen wat er goed verzorgd uit ziet. Verder is er een privé strand waardoor je heerlijk kan zonnebaden. Het hotel heeft een aantal mooie zwembaden en daarnaast is er entertainment voor kleine kinderen maar ook voor de tieners aanwezig. Je hebt geen verveeld rondhangende tiener met je mee op vakantie: kinderen van alle leeftijden komen hier volop aan hun trekken.

Op nummer vijf: hotel Jaz Aquamarine Resort

Dit is een hotel wat zich onder andere richt op gezinnen met kinderen. Het hotel heeft een groot eigen zwembad en daarnaast is er een waterpark met een behoorlijk aantal glijbanen aanwezig. Dit hotel onderscheidt zich door de bouw. Het is als het ware een dorp op zich waar alle mogelijke faciliteiten aanwezig zijn. Wie graag geniet van wellness maar ook van andere zaken zoals een gym op het resort doet er goed aan om hier een kamer te reserveren. Met wel 20 zwembaden en 3 aquaparken is er altijd wat te doen. Wil je liever naar het strand gaan, dan ga je naar het privé strand van dit hotel. Optimaal genieten voor jou en je kinderen.

De nummer zes van onze lijst: Hotel Sindbad Club

Wil jij met je kinderen vlakbij de luchthaven van Hurghada zitten dan is dit hotel voor jou de beste plek om te verblijven. Het gaat om een hotel wat een eigen strand heeft op 400 meter afstand van het hotel. Je moet een weg oversteken naar het strand en dat is gelijk de enige reden waarom dit hotel op nummer zes staat. Het hotel heeft meerdere zwembaden en een aantal glijbanen. Dit hotel heeft een prachtige spa waar jij je kan laten verwennen met onder andere een heerlijke massage. Bij de fitness is medische begeleiding aanwezig waardoor jij er ook kan sporten wanneer je gezondheidsproblemen hebt.

 

Het weer in Hurghada

Top 3 Resorts in Hurghada: