In samenwerking met:

Top 3 Resorts in Hurghada:

Resort Sunrise Royal Makadi
Resort Sunrise Cystal Bay 
Resort Stella di Mare

Welkom op Hurghada-gids.nl

Zoek jouw gewenste Resort in Hurghada en boek nu bij de Vakantiediscounter!

31 Januari 2020, dat is de dag dat wij kennis hebben mogen maken met Hurghada in Egypte. Wij wilden graag op vakantie, maar wij wisten totaal niet waar naar toe te gaan. Wij wilden graag zon, zee, strand en niet al te duur. Na veel onderzoek te hebben gedaan kwamen wij uit op Hurghada in Egypte en eerlijk gezegd hadden wij daar niet eerder over gehoord. Naar onze mening echt de parel van Egypte, die nog niet heel veel bekendheid geniet.

Luxe resorts met privé stranden, prachtig weer het hele jaar door, een adembenemend onderwaterwereld, de leukste excursies en nog veel meer! En dat allemaal voor een aangename prijs! Jep, aangenaam. Dat is Hurghada in Egypte!

Na onze onvergetelijke ervaring in Hurghada willen wij dat de rest van Nederland ook kennis maakt met deze prachtige parel in Egypte. Door onze enthousiasme, de onvergetelijke ervaring en 100% tevredenheid is Hurghada-gids.nl ontstaan.

Ontdek de prachtige stranden, de luxe resorts, onvergetelijke excursies en laat je betoveren door al het moois wat Hurghada te bieden heeft.

Hurghada-gids.nl, dé website om jou te laten inspireren voor een onvergetelijke tijd in Hurghada!

Wij werken samen met de twee grootste reisbureaus van Nederland. De Vakantiediscounter en TUI zijn betrouwbaar, professioneel en hebben jarenlange ervaring met vakanties naar Hurghada in Egypte.

De Vakantiediscounter

TUI